Naar overzicht

Afgelopen vrijdag 27 september om 15.30 uur zijn de deuren van het nieuwe buurthuis feestelijk geopend.

Er staat een baristakar voor lekkere koffie, er zijn nootjes en er is frisdrank bij huismeester Jeroen aan de bar. Voor de kinderen staat er binnen ook een suikerspinmachine en de oud-Hollandse spelletjes staan in de gang van het nieuwe buurthuis. Tijdens deze feestelijke opening wordt ook het nieuwe logo van het nieuwe buurthuis onthuld. 

Nieuwe locatie voor No Limits 
No Limits, onderdeel van Prinsenstichting, biedt vanaf de locatie op de Genuahaven 48 arbeidsmatige dagbesteding op verschillende werkterreinen aan. No Limits werkt daarvoor samen met het buurthuis en cliënten zijn betrokken bij taken zoals koffie aanbieden en bezoekers wegwijs maken. Daarnaast helpen ze met kleine werkzaamheden, zoals het bezorgen van wasgoed of boodschappen ophalen met een bakfiets. Dit zorgt voor praktische buurtondersteuning en biedt cliënten zinvolle dagbesteding, waarbij zij hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen. 

Op de locatie Genuahaven biedt No Limits ook een kleinschalige wasservice. Cliënten zijn verantwoordelijk voor het doen van verschillende soorten was waaronder voor Prinsenstichting. Dit werk wordt uitgevoerd in een rustige en gestructureerde omgeving, waardoor cliënten op hun eigen tempo kunnen werken en de mogelijkheid krijgen om nieuwe vaardigheden aan te leren.

Foto: Piet Jonker – www.weidevenner.nl

Naar overzicht